Revelations Girls Easy Gedrag

“Ik nam een ​​zakenreis aan en raakte niet aan!»: 11 Meisje Revelations Gemakkelijk gedrag

“In de avond op zaterdag, ging een man die met hoge lederen laarzen op mij cialis 20 mg zag, naar de kamer voor datums, viel op zijn knieën, likte de laars. Een minuut later gaf ik me geld en vertrok, ik heb mijn gezichten niet eens gezien “.

2. Ontbijt

“Eén klant kwam in de ochtend met broodjes. Het idee was om hun olie te smeren, om alles te bereiden – en seks hebben voor het eten “.

3.

kamagra bestellen online

Niet beoordelen over de boeken op de omslag

“Zelfs als de klant een geweldig huis en opvallend is, de aanwezigheid van een normale vrouw, vraagt ​​hij me om Strapon te gebruiken of zijn riem te straffen”.

4. De slechtste

“Een klant deed in de deur van het kijkgaatje, zodat vrienden konden kijken naar wat we doen. En hij had geen twee falange op de vingers. Over het algemeen is hij van die gebeuren wie, ik wil naar de andere kant van de straat gaan “.

5. Niet-seks

“Zodra een man me nam op een zakenreis – en voor een week raakte ik nooit, hoewel we in een bed sliepen!”

6. Sommigen willen hetzelfde

“Verschillende klanten bekenden wat een prostituees wilden worden, of het nu vrouwen zijn”.

7. Beleefde mensen

“Veel klanten gedragen zich beter dan die met wie ik ontmoette op data. Misschien respecteerden ze me als een persoon die een uur meer verdient, misschien begrepen ze dat ik geen bedreiging voor hen was en er was niets om iemand te bouwen. “.

acht. Luie jongens

“Ik denk soms dat wat betalen voor seks om gewoon te gaan liggen en iemand toe te staan ​​al het werk te doen”.

9. Papa

“Een van de reguliere klanten betaalt me ​​elke week, zelfs als we het nog niet hebben gezien. Roept het "mogelijkheid". Deze Deceo-gewoonte is moeilijk te combineren met zijn wellustige gedrag. “.

10. Rijke jadde

“Een van de klanten is een serieuze handelaar in het beleggingsfonds. Ik weet dat hij rijk is, maar betaalt zoveel als de rest. Sterker nog, nog minder: we ontmoetten elkaar in het hotel bij zijn werk en de betaling van de kamer die hij uit mijn geld leest “.

elf. “Knuffel”

“Een man na seks hield van knuffel. Hij betaalde deze keer, maar in mij was alles kokend. Ik heb ook veel tijd aan hem doorgebracht en wilde niet een beeld spelen als je niet eens rookt “.

-->